15 januari, 2011

Det blev en liten Chelsea

Hade ju lite funderingar kring namnet, men när lillan väl var hemma så började vi alla att kalla henne naturligt för Chelsea, så nu får hon heta det. ;) Nu har jag snart haft henne i ett dygn och det har verkligen gått superbra- över förväntan! Det har inte hänt en enda olycka ännu, utan hon kissar direkt när man sätter ner henne ute. ;) Bajsa har fröken också gjort några gånger och magen är i bra skick, skönt. Natten har gått bra och hon vaknade bara två gånger... vi 02 och vid 05 och då ville hon komma upp i sängen och gå ut och kissa. Hon är verkligen hur gosig som helst, mycket gosigare än vad Lesley var som valp. Chelsea vill helst ligga nära mig och allra helst ovanför mitt huvud, sen när vi är ute så håller hon sig jättenära mina ben, lägger sig på fötterna eller hoppar mot famnen (då vill hon upp och gosa). Hon är dock varken blyg eller rädd, utan nyfiken, framåt och avslappnad. Så hennes närhetsbehov beror nog dels på att hon saknar sin mamma och syskon, men också för att hon verkligen är en riktig gosis- mysigt! <3 

Så hur har det gått med Lesley då? Jo, faktiskt också väldigt bra. Hon har nu accepterat lilla Chelsea och idag så snodde hon hennes leksak och sen gav hon tillbaks den och "inbjöd" till lek. Så de har busat lite idag och Lesley har tvättat henne. :) Dock blir hon putt när Chelsea tar hennes plats i soffan eller sängen (det finns en del av soffan som Lesley nästan alltid ligger på) och då blir hon sur om hon lägger sig just där. Annars så har hon upptäckt att Chelsea faktiskt är en hund och inte bara en konstig ulltuss, haha. Tror att Lesley kommer att bli en riktigt fin storasyster och lära C både bra och säkert en del hyss också. Lät också C vara hemma med Susanne idag och gick en promenad med Lesley så hon känner att hon får "egentid" med sin matte.

Idag har vi också åkt bil igen och var in till djuraffären och köpte en stor säck med valpfoder, en rosa liten reflex och några tuggben. Chelsea tog det hela coolt och sov i min och Marcus famn under hela besöket. ;) Så nu har skruttan vaknat till liv igen och puttar ivrigt på mig och vill busa... Ciao! 

 Syskonbild! ;)
 Viktigt att inte glömma bort Lesley
 Puss älskade väppling

Marcus och Chelsea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar