17 januari, 2011

En sak som stör mig

Kom och tänka på en sak idag...varför är majoriteten av hundägare så urusla på att ta av halsbandet/selen på sin hund när de ska leka med andra hundar? Nu har det inte skett någon olycka, men risken för att den andra hunden fastnar med tänderna eller tassen är ganska stor och jag tycker att det är jobbigt att behöva säga till ägaren "Ursäkta men kan du ta av halsbandet/selen på din hund för jag vill inte att Lesley ska göra sig illa." Jag brukar säga till, men då blir oftast ägaren "stött" och tycker att man är petig eller leker expert. :(

Nog om det, får väl helt enkelt fortsätta och vara moraltant för att skydda mina hundar mot skador. ;) I morgon fyller i alla fall Lesley 4 år och vi firar det hela med ett gott ben och lite extra mattetid. <3 Här kommer lite dagsfärska bilder och en film. Enjoy! ;)
 Ett riktigt litet charmtroll

 Hjärtat poserar fint! ;)
 Inte världens bästa bild på Lessie, men hon var inge fotosugen idag...
 Mysigt att vila på en kudde

3 kommentarer:

 1. Hej,

  Mitt namn är Gitta fig och är mor i Kansas, Coco Chanels pappa. "m på HP kommer via länken på Carina. Grattis på den vackra musen. utkastet till DeeDee har riktigt bra och jag är också mycket stolt över att bära min vackra röda :-))
  vill fråga om jag kunde kopiera några bilder från HP för min HP? Det finns vackra bilder. skulle vara riktigt bra?
  är mycket ledsen att jag kunde se den här kullen inte leva, men Sverige var då för långt ...
  Noh önskar er mycket nöje och njuta av den söta flickan och Jag är nyfiken att se hur det utvecklas. ja bra investeringar har ärvt från båda föräldrarna.
  Jag har översatt den linje, och jag hoppas att översättningen inte är alltför skrämmande.
  Hälsningar
  Gitta och pappa kansas
  http://www.dreamaussies-of-sport.de

  SvaraRadera
 2. Hej Zia!
  Hon är fantasktiskt söt!
  Loui vaknade till och tittade frågande när han hörde henne skälla på videon.
  Önskar att det sista skulle lossna mellan mina två nu. Loui visar mer och mer att han vill vara med Indo, som bara går därifrån eller morrar dovt. hehe.
  Såg att du ska börja på valpkurs ganska tidigt, va roligt! Vår börjar inte fören i mars.
  Kram från oss

  SvaraRadera
 3. Blogger lesleychelsea.blogspot.com sa...

  Hi Gitta!

  Thanks for your comments.;) Of course can you take pics and videos from the blog. Kansas is an amazing dog and Im happy that he is the daddy. Take care and kiss Kansas from me and his daughter.

  Love// Zia, Lesley and Chelsea

  SvaraRadera