12 februari, 2011

12 veckor...

blev lilla Chelsea i torsdags och vikten var då 7,9 kg. ;) Har varit lite dålig på att blogga, men haft så himla mycket att göra så dagarna har bara svischat förbi. Det har i vilket fall som helst, varit bra dagar med vovvarna. ;) Träningen går framåt och man märker hur arbetsvillig fröken är-kul! ;) Vi har också haft ganska mycket miljöträning, hälsat på Håkan, åkt buss, gått i stan och hälsat på Jennie och Daniel. Det fungerar fortfarande väldigt bra med Chelsea i olika miljöer, hon är varken stressad eller rädd, så det är bara fortsätta att träna... Det blev ingen vaccinering i veckan för det fanns ingen ledig tid, så vi fick tid på måndag i stället. Dock har vi hunnit med att avmaska och det var inga problem. ;)

Med Lesley är det också bra, även om det har varit lite dåligt med långpromenader med henne. :( Det är så förbannat svårt att få till det att gå långisar, när inte Chelsea kan det och jag dessutom inte kan lämna C hemma ensam... brukar försöka passa på när jag har kompisar här eller hundvakt, men lite pyssligt är det allt att få till det. Har i stället kört mycket "hjärngympa" och lydnad med Lesley, så hon verkar inte lida av att det inte blir lika många långpromenader.  

Har också fotat en massa i veckan, men lägger upp bara några bilder nu och slänger upp resten i kväll... 

 Blivande modell? ;) Chelsea är så otroligt rolig när man tar fram kameran. Hon posera jämt genom att lägga huvudet på sne och se riktigt söt ut
 Skönt att ta sig en middagslur...
 Tvättar lillasyster. Lesley är så otroligt snäll och omtänksam emot Chelsea
 Mina hjärtan!
Finaste och snällaste Lessie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar