19 augusti, 2011

Chelsea löper!

Idag är Chelsea 9 månader och 1 dag gammal och det firar hon med att bli "stor". :) Hon har under de senaste två veckorna tvättat sig rätt mycket och grannens hanhund har varit lite sugen på henne, så jag har därför nogrannat tittat om hon löper. Och idag när jag kikade, så var det ingen tvekan- Chelsea löper. Vet. trodde ju att hon hade ett halvtaskigt första löp när hon var 5 månader, men jag ser det här som hennes första löp. Första gången kom det ju bara lite blod, medan det denna gång kommer mycket. 

Som matte känner man blandade känslor när tiken löper för första gången, dels glädje för att de brukar bli lugnare efter första löpet och att allt är i sin "ordning", men också en sorg- lilla Tufsan har blivit stor och är inte längre en liten ullig valp! :/ Men jag är nog mest glad för att det har dragit i gång och jag hoppas att hennes första löp går bra. Lesley mår ju bra under sina löp och har aldrig skenvalpat eller haft några andra men, så jag hoppas att Chelsea också klarar av löpen bra. :) En tråkig sak är att vi är anmälda till utställning den 3 september och tror att jag inte får ställa henne då! :( Ska kolla upp vad klubben har för regler kring löp. men tror dessvärre att det gäller hela löpet och inte bara under höglöpet...1 kommentar:

  1. Tänk att lilltjejjen har blivit stor <3 Ställa ut får man göra fast hunden löper, hur elakt det än må vara mot alla hanhundar.

    SvaraRadera