12 april, 2012

Ojdå...

Det var visst evigheter sen jag bloggade. :/ Det har hänt massor sen sist... vi har flyttat till Stockholm och bor numera tillsammans med min pojkvän Marcus vid Hornsbergs Strand. :) Toppen tycker hundarna med både husse, vatten, nya lukter, områden och KANINER! Kaninproblematiken har vi löst genom att de bara än så länge får gå lösa i hundrastgårdar, tur att det ligger 3 st med gångavstånd till. Här kommer en kort uppdatering om hundarna:

Lesley: Pigg, glad och lite lönnfet. Det har ju varit offseason på agilityn och lydnaden, så nu börjar det bli dags att fixa tävlingsformen igen. Hon skenvalpade tidigare i vår och blev en riktig surkärring, så vi blev tvungna att ge henne medicin. Nu är hon dock sig lik igen. :) Vi har börjat på en fantastisk rolig utbildning Terapihundskolan. Mer om detta i nästa inlägg. Mål för i år är självklart att genomföra terapihundsutbildningen, ta första pris i lydnad I, starta klass II, börja tävla i agility... så det börjar bli dags att anmäla oss till lydnad I igen! :P

Chelsea: Trivs bra i Sthlm och fullkomligt älskar att åka tunnelbana i rusningstrafik, knäppfia. Har blivit mycket bättre att gå fint i koppel och fixa hundmöten. Uppfattar henne som mer koncentrerad och stabilare. Mycket motor, kärleksfull, gosig och stabilt psyke. ;) Dock fortfarande kass på ensamhetsträning. :(  Har varit och hälsat på sin uppfödare och busat med brosan Loui, vilket resulterade i mycket bus -kul! Har röntgat höfter och armbågar i tisdags, så jag väntar spänt på resultatet. :) Väntar också på att hon ska löpa för andra gången, då hon inte har löpt sen 19 augusti... Planer i år? Ställa henne några gånger och försöka få i alla fall ett excellent, göra MH i vår (ska boka tid snart), starta lydnad I och förhoppningsvis börja träna agility.

 Chelseas happy place i nya lägenheten. Men kanske fel väder att sola i? :)
 Favvoplatsen
 Perfekt att hålla koll på grannar & hundar
 Är nöjd med miljöträningen på tunnelbanan. Bra gjort att tvärslockna i rusningstrafik.
 Ingen var fotosugen. :/


 Snygging. <3
 I en av hundhagarna, som passar bra att busa & träna lydnad i.
 Lipsillar. :P
 Ca 52-53 cm & 20,4 kg (16 månader)

 Fina Lessie. <3
 Tack älskade Marcus för att du finns för mig & flickorna. Älskar dig! <3
 Lilla bus Tufsan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar