23 januari, 2011

Chelsea växter och växter

Ja, vägde henne idag igen och på 3 dagar har hon gått upp 0,6 kg! Hon är ju absolut inte tjock, utan hon har liksom dragit i väg på höjden och längden... hon har sovit väldigt mycket de senaste dagarna, så antagligen så tar allt växande på krafterna. Det gick i alla fall fint att både vara i stallet och tvättstugan i fredags. ;) Rumsrenheten går också galant, det har bara blivit tre pölar på hela tiden jag har haft henne (9 dagar) och nu börjar hon säga till igenom att skälla och att sätta sig vid dörren. Lilla fröken tyckte också att det var trevligt att träffa min moster och sin mormor. Tyvärr kunde inte morfar följa med den här gången, eftersom våra höns behöver värmpbås pronto! I morgon börjar valpkursen, men Chelsea får vara hemma hos min granne under tiden. det ska i alla fall bli spännande att träffa hennes kurskamrater och få träningstips som vi kan göra hemma. Nu måste jag ge hundarna mat... Kram Zia

 Duktig i tvättstugan


 Skönt att softa i soffan
 Chelsea & mormor Pia
 Chelsea & min moster
 Så söt

 Tittut

2 kommentarer:

  1. Vad roligt med bilder. Hon ser precis ut som Deedee när man fotar henne - fäller ner öronen och ser jätteledsen ut, eller så är hon bara jättetrött - sötaste Chelsea.

    SvaraRadera
  2. Ja hon är väldigt lik sin mamma när man fotar henne. Hon ser alltid lite ledsen ut, även om hon är ganska fotogenisk. ;)

    SvaraRadera