24 januari, 2011

Tokfia

Idag har Chelsea varit ganska intensiv och på ren svenska -JOBBIG! :( Bara bitning, snattning, skällning och för att avsluta det hela med att rulla sig i skit... jaja, då fick vi inviga duschen i alla fall och det gick hur bra som helst. ;) Nu sover i alla fall det lilla busfröet gott och jag hoppas på att det blir en lugnare dag i morgon. Det är tur att hon är så söt, annars hade matte skänkt bort henne idag. ;)

 Livet är 0 %
 Det här med att duscha var väl ingen höjdare

 Myser med plastmamma SuzFörresten valpkursen gick bra, fick lite hemläxor så i morgon ska vi träna på inkallning och att gå fint i koppel. Chelsea hade dock varit ganska busig hos min granne, så hon var nog glad att få betalt, haha. Natti på er! Kram Zia

3 kommentarer:

  1. Hon ser riktigt ynklig ut när hon är blöt. Det är tur att dom sover ibland så att man får vila. Lilla Molly hamnade nog i shock igår när även Gucci åkte. Hon låg bara och myste med oss i soffan hela kvällen.

    SvaraRadera
  2. Nej, men har lilla Gucci åkt nu! :( Känns det tomt att bara ha Molly kvar? Min mamma blev bra sugen på lilla Molly, men hon bor ju lite långt bort... har du hittat några intressanta spekulanter ännu?

    SvaraRadera
  3. Det är några som har hört av sig angående Molly men inte "den rätta". Gucci bor nu i Knivsta - inte så långt från dig....

    SvaraRadera