25 januari, 2011

Träning

Idag har jag och Chelsea tränat några korta pass. Vi har tränat att gå fot, komma in i fotposition och lite kontaktövningar. Hon har varit jätteduktig och man ser verkligen att hon älskar att jobba! Hon är glad, ivrig och man riktigt ser hur hon TÄNKER. ;) Har dock lite dåligt samvete för att Lesley har kommit lite i skymundan de senaste dagarna. :( Men i kväll så är Suz hemma, så då ska jag gå en riktig långis + träna lydnad med Lessie.

Jaha, vad har mer hänt med Chelseas utveckling? Jodå, fröken blivit lite fräck och kaxig. Hon försöker nämligen sno Lesleys ben (när Lesley tuggar på det) trots att hon har ett eget ben precis brevid sig. Nåväl Lesley talade tydligt om att det inte är okej att ta hennes ben. Blev C rädd då? Nej hon provade säkert 5-6 gånger till innan hon förstod att det var lönlöst att sno storasysters ben. ;)

Idag fick jag också hem Chelseas försäkringspapper. Har valt att ta den bästa försäkringen som man kan i Agria... valde som sagt att försäkra henne för ALLT, inklusive en avelsförsäkring (tanken är att hon ska gå i avel om hon är frisk och har bra mentalitet). Visst kostar det att helförsäkra en hund (Lesley är också helförsäkrad, dock minus avelsförsäkringen), men om det väl händer något så är det inte roligt att ha hunden bara basförsäkrad. Så det är värt att skaffa bra försäkringar när man har hundar. Nu ska jag ta och äta lite och sen blir det egentid med Lesley.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar