15 mars, 2011

Förbaskade tänderSista valpkursen gick galant i går! Chelsea kom som ett skott på inkallningen  trots att hon höll på och lekte med andra valpar - jippie! ;) Annars så rullar vardagen på... Chelsea växter och är halvt tandlös och humöret är väl inte altid på topp. :/ Lite pipig och äter ganska dåligt. Någon annan som hade/har en gnällig valp under tandlossningen?

Idag så kommer mamma och pappa och hälsar på,. Första gången "morfar" får träffa Chelsea., spännande. :) Idag så har vi också en gratis prova på agility gång, så jag ska åka dit med båda hundarna och testa. Chelsea får ju inte hoppa eller göra ansträngande övningar pga. att hon fortfarande växer, men hundinstruktören sa att hon får prova att gå igenom tunnlar och andra "icke anstränsträngade hinder". Lesley får ju däremot testa alla hinder på banan.  Det ska bli jättekul att testa och se hundarnas reaktion! ;)

Hur mår Lesley då? Hon mår bara bra och vi håller på att träna in ett nytt trixs, får visa det sen när det är klart. :) Har lite dåligt samvete att Chelsea får så mycket uppmärksamhet hela tiden, så det ska bli roligt att ta med Lesley på agility idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar