09 oktober, 2011

Höst

Ja, nu är verkligen hösten i luften och när det inte regnar eller blåser- är det mysigt! :) I veckan har jag tränat lydnad både själv och tillsammans med Victoria. Man tränar ju mycket bättre tillsammans med någon och kan få hjälp att rätta till fel. Ska verkligen försöka att träna med kompisar oftare. Lesley har i vilket fall som helst, varit väldigt träningssugen och duktig. Håller tummarna för att hon kan vara lika duktig nästa tävling?! :P Har träningstävling på torsdag, så då får vi väl se hur det går...

Chelsea har utvecklas enormt mycket i lydnaden och till våren ska vi nog vara färdiga för lydnad I. Hon börjar få riktigt bra platsläggande med hakan i backen, så söt så när hon gör det. <3 Vi har fortfarande problem med ingångar, men får väl köra hårt med klossträning ett tag så det lossnar. Tiden går fort och nästa månad blir Chelsea 1 år! Herregud tycker inte att det var länge sen hon var en fluffig liten valp? Men nu är det snart dags att vaccinera igen och beställa tid för röntgen och ögonlysning... Hoppas att hennes höfter, armbågar och ögon ser bra ut. Men skulle bli förvånad om det inte gör det, för hon har ju bra arv och aldrig visat några tendenser till att det skulle vara några problem.

Nu ska jag gå ut med hundarna en sista gång och sen blir det sängen. I morgon funderar jag på att lägga några spår, har varit lite slarvig med det. :/ Natti på er. 

 Mina älskade pälsisar. <3
 Stora tjejen 10,5 månader
 Underbara Lessie


 Håna & Chelsea myser

 Tittut
 Sötnosen
 Letar mossa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar